Divided Spaces - Foederer Talent Award 2018

(DUTCH) In deze videoprojectie wordt de gevel van het hoge gebouw in vier etages verdeeld die ieder een studentenkamer voorstellen. 

De vier etages zijn gebaseerd op vier, voor de mens niet waarneembare elementen van licht. Steeds wordt er ingezoomd op één van de vier etages waarbij op kunstzinnige wijze het publiek een inkijkje krijgt in het dagelijkse leven van een student.

De jury prees het project voor de duidelijke en herkenbare verhaallijn, de technische uitvoerbaarheid en het feit dat de 80 meter hoge gevel van The Student Hotel op zo’n goede manier is geïntegreerd in het project. Het kunstenaarsduo mag bovendien een zelfstandig project maken voor de volgende GLOW editie in 2019. 

Divided Spaces is mede mogelijk gemaakt door Stichting Foederer Talentenfonds. Stichting Foederer Talentenfonds is een initiatief van Crowe Foederer en organiseert jaarlijks de Foederer Talent Award in samenwerking met GLOW Eindhoven. Een wedstrijd voor aanstormend talent in de creatieve en technologische industrie.

(bron tekst: Glow Eindhoven)

Film credits - Bart Clercx


Using Format